Helgen

Började helgen som vanligt, med kaffe på H10 med mamma. Sedan var det middag här hemma då vi bjöd på chévresallad (gissa vem som bestämde 😉 ). Efter det kom Lova och Ingrid hit och kollade film.

Igår, lördag, så åkte jag och mamma upp till Stockholm. Mötte upp pappa, käkade, gick runt, åkte hem till våra kompisar på söder med en lägenhet to die for. Vi hängde där ett tag och tog en fördrink innan middagen som blev på stans bästa (enligt pappa)  musselställe. Jag äter inte musslor, så för mig blev det pasta som såg ut som ris (??) med kronärtskocka och babyspenat.

Efter middagen gick vi på Cirkus Cirkörs ”Knitting peace”. För er som inte vet så är det inte en cirkus med typ clowner och djur, utan det är mer som en slags teater/konstverk/konsert där de i varje nummer använde sig utav stickade saker eller garn. T ex, en kille som spelade fiol medan han cyklade på en enhjuling, på en lina ett par meter ovanför marken. Jisses vad nervös jag var över att han skulle ramla.
Det råkade också vara så att en av mina idoler inom musik, som också är min brors bästa kompis, gjort musiken och spelade den på scenen. Riktigt jävla grym.


*
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *