Svar del II

Missade visst några frågor, så jag svarar på dem nu!

Hur sköter du ditt hår? Varför har du så fin kropp, hur tränar du? Vilken skola går du på? Klass? Hur gammal vill du vara? Vad är en dag för dig, vad brukar du göra? Hur ser dina morgonar ut, frukost, tid etc? Fin blogg :)

Alltså jag gör verkligen ingenting med det… Eller jag brukar låta det lufttorka efter att jag har tvättat det, och när det är nästan helt torrt så tar jag lite moroccan oil i topparna. Det är jättebra mot slitet hår!
Tackar! Jag var jätteduktig de första veckorna i sommar med träningen, men sen när vi flyttade ut på landet så blev det svårt eftersom att det inte går några bussar och så, men har tränat lite mage ibland och så har jag inte ätit en enda onyttig sak under hela sommaren (knappt under hela året faktiskt).
Solberga, 9B.
Skulle vilja vara född 90, det är mycket fler snygga killar i den åldern haha.
Jag brukar gå i skolan, träna och hänga med vänner
. Sover ibland också haha.
Först brukar jag duscha, sedan sminkar jag mig, sedan gör jag frukost, sedan väljer jag kläder och klär jag på mig
, sedan borstar jag tänderna och håret och sedan drar jag!

Hur ser ditt träningsschema ut? Hur många kalorier äter du per dag? Gör du något speciellt med ditt hår? Hur ser dina morgnar ut? Med uppstigning, frukost smink osv

Har inte riktigt kommit igång ännu, men det blir väl en muskelgrupp typ varannan dag och sedan ett helkropps pass i veckan!
Räknar inte nu, men gjorde det ett tag i somras för att jag inte hade en ringaste aning och när jag tyckte att jag åt mycket var jag uppe i ca 1000 kcal om dagen, vilket inte alls är bra. Därför lägger jag till kaloririka saker som tex jordnötssmör och nötter till vissa måltider.
Som sagt, nepp jag gör inget speciellt!

Vem/ vilka är dina bästavänner/bästavän?
Vilka andra bloggar läser du?
Vem/vilka hämtar du inspiration från?
Har du en förebild?

Hanna, Lova och Ingrid är mina absolut närmsta. Vi har hängt ihop i 9 år nu!
Är verkligen ingen bra bloggläsare… Läser Chloé Schutermans (nyheter24.se/modette/chloeschuterman) typ 1 gång på 2 veckor, och Kenzas (Kenzas.se) kanske högst 1 gång i månaden.
Stilmässigt inspireras jag av Sofi Fahrman, Elin Kling och Elsa Hosk.
Ja, Elsa Hosk. Enligt mig är hon Världens snyggaste. Ja, hon är snyggare än Channing Tatum.

Hej!
Nu känner jag att jag missade det här med frågestunden men hur gick det med Stockholmsgruppen och modellandet? Hände det något mer och kommer du gå med? Varför/varför inte?

Hejhej! Det var Mika models som jag gick på en casting för, och det var ju ett jobb till en kampanj man sökte. Jag fick dock inte jobbet. De tyckte att jag hade fina drag och långa och bra ben för att modella och tyckte att jag skulle skicka in en ansökan till om att få vara med i självaste agenturen.
Har inte gjort det ännu för jag måste jobba lite på min självsäkerhet framför kameran och lite så. Och dessutom har jag för stor rumpa men jag vill verkligen inte ha någon ful och otight modellrumpa :(
Sammanfattning: har inte skickat in någonting, men nu vet jag att de är intresserade så det är ingen brådska.

Bild från Tumblr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *