SPORTLOV

Guuuud så skönt!!
Nu de närmsta dagarna skall jag vila ut ordentligt och ta igen all missad sömn. Skall även hjälpa mamma att fixa lite i huset, vi skall köpa lite nya kuddar och sånt och typ göra om lite. Och min nya schäslong kommer imorgon! Det är så kul med inredning tycker jag.
På onsdag åker jag till fjällen med mina allra finaste vänner, det skall bli riktigt kul! Vi kommer hem på söndagen, och sedan är det bara att bege sig till skolan igen…
Aja! Idag efter skolan gick jag hem och gjorde mellis och begav mig till friskis direkt efter det. Ikväll blir det lungt, bara vara hemma och slappa och se på tv. Skulle egentligen iväg på en grej med några kompisar men var tvungen att ställa in pga NOLL ork. Imorgon skall jag gå på stan och kolla in allt nytt. Jag fyller ju snart år, och jag kan typ inte komma på något som jag vill ha utom pengar till London… Mamma tycker att sådana önskningar är extremt tråkiga så skall ut och spana imorgon.
Shit vilken lång text om ingenting det blev haha..
Vad skall ni göra på lovet?

20130222-212936.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *