Hemma

Hej! Doktorn sa att jag har blindtarmsinflammation, men att det verkar som att kroppen klarar av att fixa det, och de vill typ inte operera i onödan. Nu skall jag vara hemma ett par dagar och vila upp mig (samt plugga järnet till matteprovet på fredag…). Jag kom hem vid 5 ungefär, och då ville jag ha ceasarsallad, så då fixade pappa det, och mamma gick och handlade en skitmysig fleecefilt som jag ville ha (alla filtar här hemma är av typ 100% ull så de sticks skitmycket) och sedan har jag bara legat under den i sängen och lyssnat på Emil Jensen och käkat färska jordgubbar hela kvällen. Det är fan rätt mysigt att vara sjuk ibland, man blir så uppassad :)

Imorgon blir det lite fashionreport, men nu orkar jag faktiskt inte. Ajm so saari ju gajs, ni får läsa stylescrapbook så länge, den är super

Är väldigt tacksam över alla fina samtal och meddelanden jag fått av alla mina vänner. Citerar en rad ur Emil Jensens låt Inte Vackrast I Världen ”Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *