Svar på tal

Hejsan, tänkte svara på några frågor som jag fick nyss, raderade dock några som jag tycker är för personliga.

emilia om Hungry hearts

hej tilde! jag har några frågor:
1. hur mycket väger du?
2. hur ofta tränar du?
3. kan du göra en video där du visar hur du sminkar dig?
4. vem gillar du mest i din klass? (en kille och en tjej)
5. har du några rutiner för håret? vad?
6. kan du berätt din rutin på morgonen?
Tack på förhand :) ÄLSKAR din blogg föresten!!

Svar:
Hejsan Emilia!
1. Äger ingen våg, så jag vet inte. Skulle berättat om jag visste!
2. Har inte tränat ett enda pass sen i våras, men jag ska försöka komma igång nu till nästa vecka. Tror att det kommer bli typ 2-3 gånger i veckan. Man måste ju vila minst varannan dag för att musklerna skall byggas upp på bästa sätt.
3. Absolut! Måste bara komma på hur man gör, hehe :)
4. Jag gillar alla! Men de jag hänger mest med är Alice, Natan & Vilmer. Hur sköna som helst!
5. Njae.. Jag tycker att Josephine Bornebusch (som spelar Mickan i Solsidan) har sjukt snyggt hår, och nu klippte jag mig ju lite i den stilen, så nu har jag börjat platta mitt hår igen. Men det är inte värt det, för håret blir så sjukt slitet. Jag har inte hittat någon bra värmespray, men just kör jag på en från Schwartzkopf. Annars har jag det bara naturligt. Inga produkter, ingenting. Brukar dock försöka få till en perfekt mittbena, men det är väldigt svårt, haha.
6. Går upp 07.20, sminkar mig till 07.25, bestämmer dagens outfit till ca 07.35, käkar frukost till 07.45, borstar håret & tänderna, sedan drar jag till skolan vid 07.50!


Josephine Bornebusch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *