Abercrombie & Fitch

Efter lunchen gick vi till Abercrombie & Fitch (tycker egentligen inte om det, det har blivit så himla nedsmutsat av alla fjortisar som bär deras undermärke Hollister, men vad gör man inte in the name of research?) Vi trodde först att vi hade gått fel, för utanför såg det hur flashigt ut som helst. Det var kö och hysteri i 32 graders värme. Vi ställde oss iallafall i kön, och efter en timmes väntan var vi inne i ett palatsliknande hus med flera våningar och killar med 6-pack utan tröja vars jobb var att stå och dansa till den jobbigt höga musiken. Det var verkligen stört, jag och mamma var tvungna att skrika till varann. Också där var det väldigt strängt att man inte fick ta kort, men jag lyckades ta 2 kort utan att vakterna såg.

Efter två och en halv timme kom vi ut halvt döva med tre stora shoppingkassar. Man ska inte ha fördomar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *