JAG ÄLSKAR MITT LIV

Pappa gav mig pengar förut för att köpa en ny Ralph Lauren skjorta till honom (han har noll känsla för mode. Förlåt, älskar dig ändå pappa), gud, det är sååå roligt att köpa kläder till andra!! Efter det gick jag till Matilda på Waynes och snackade och åt lunch. Sedan gick jag till nya Friendhs och hittade en fin Odd Molly tröja, men den var inte helt bra, så jag gick vidare till Kustnära och hittade en kudde för 600 spänn (VARDAGSLYX). Vandrade sedan hemåt med stolta steg och med en enorm Kustnära kasse i högra handen. Träffade brorsan och svängde in på torgkassen och träffade Fanny och köpte en Maoam. Ååååh, en sån Valborg. Man ska inte underskatta ensamhet. Det är verkligen sååå skönt att gå på en shoppingtur med sig själv. Nu ska jag städa hela rummet och ställa iordning allt så att det blir dubbelt så skönt att komma hem imorgon. Wihooo, fan vad jag älskar mitt liv.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *