Innerstadens-lattemamma-spår. ÄR JAG I MEDELHAVET?

Hejsan. Jag powerwalkade vad jag kallar Innerstadens-lattemamma-spår. Den går ut genom kärleksporten och till de där träningsredskapen vid Gustavsvik. Jag sprang dit och gjorde några sit-ups, sprang lite till, och sedan vände jag. Det gick på 1 timma och 20 minuter. Vilket jävla väder det är idag förresten!! Det ser ut som Grekland nere vid havet! Jag gick direkt till torgkassen och köpte en crossiant, en fralla och en vitamin well. Hälsosam dag, here i come! Nejdå, ikväll blir det oxfilé och bearniesås tror jag. Hur ska ni fira Valborg förresten? Jag ska ut till landet och äta middag med Matilda, Hannes och mamma. Pappa hade en spelning, så han kommer senare. Det blir roligt!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *