We said we would die together

Sorry att det har varit lite dåligt bloggande, men jag har varit tvungen att plugga lite. Blev sur på mamma för att hon tyckte att vi skulle iväg och träna, så jag drog på mig mina Juicy Couture och mina Uggs och  gick ner till vattnet och pluggade istället. Där låg jag i den sista strimma av solljus innan kvällens kalla vindar nådde mig. Nejdå, jag är inte så poetisk av mig, men det var verkligen härligt. Jag låg iallafall på den där lilla kullen preciiis nedanför kärleksporten. Det är den finaste platsen på ön tycker jag. Jag har tur som bor så nära.

När jag kom hem hade mamma och pappa gjort någon slags fisk, men jag ville inte ha. Jag lade mig i sängen och surade (Ja, jag låter fett jobbig och krävande, men nej.) tills mamma och pappa gick ut på en kvällsprommis då jag gick upp och stekte en biff och allt som fanns kvar av Felix rösti (som jag förövrigt har smugglat in i huset för att mamma hatar halvfabrikat). Orkade dock inte äta allt, och det smärtade verkligen att slänga något så gott ska ni veta.

Nu måste jag slita mig från datorn och städa lite i rummet. Usch vad jag hatar när det är stökigt.

XOXO Tilde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *