På jakt

Jag är på jakt efter den där perfekta virkade och ganska korta tröjan, och har hittat den. Bara det att den slutade säljas i typ december. Jag hittade den på Bikbok och var för tillfället pank

Så här ser den ut


Det är någon annans bild, men ja, ni ser. TO F*CKING DIE FOR

Jag letar och letar, men allt jag hittar är sånt härDe här två är från Chicy, och den längst ner är ju nästan en kopia kan man tycka – tills man tar sig en närmare titt. Den är i silver. Så hörni, hjälp mig! Om det är någon som har en sådan där tröja från Bikbok eller vet något om något, tveka inte att höra av er. Jag är villig att betala så mycket ni vill ha för den, den är värd typ vad som helst fan. Nej okej, där överdrev jag en smula, men ååååh vad jag vill ha den här tröjan alltså!!

Pusspusspuss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *