Onsdagsmys

Hej! Idag var jag med Hannes och Matilda och lunchade på Crêperiet. Vi tänkte gå till Wallers först, men jag var ju där igår. Jag åt min älskade Jordgubbe, som är med jordgubbar, vit choklad, grädde och vaniljglass. Åååh. Blev tillochmed bjuden, fast mina päron hade gett mig pengar. Jippie, mer pengar till Stockholm!!

Efter det gick vi till Bikbok, och tror ni inte jag fick med mig en kasse därifrån? Joodå. Till mitt försvar kan jag säga att jag ska bära den på Avicii. Vad det var får ni se på fredag!

Efter det drog Matilda till Waynes för att jobba, och jag och Hannes gick till Carlings, där han köpte en svinsnygg tröja. Sedan gick vi och träffade mormor på Åhléns, och Hannes gick hem. Jag och mormor små-shoppade lite, och jag fick ett puder (i rätt färg den här gången) och hon köpte en foundation (!).

La in en BANG-min där också ja. Men det var väl fint 😉

Efter det så gick vi och fikade på mormors favoritställe, Siesta.

Dagens outfit

Blus från Odd Molly

Jeans från Crocker

Skinnjacka från MQ

Nu ska jag spela sims i mormors och morfars hotell-sköna gäst-dubbelsäng. Åååh. Ha en bra onsdagskväll u guys!

XOXO Tilde

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *