Mamma-dotter dag

Hej! Idag har jag bara varit med mamma hela dagen. Först åkte vi till EM-möbler och kollade på soffor, för vi ska göra om lite i vardgasrummet. Jag tycker det är sjukt jobbigt att åka dit när en viss Ove jobbar där. Han är sjukt påträngande, och ger sig inte förrens man har köpt något. I sommras när vi skulle köpa en soffa där så sa han som öppningsreplik ”Hej, jag heter Ove, och mina polare kallar mig Ove Sundberg. Taskigt va?!” Ja, då kände man ju direkt att man ville ha med honom att göra.. Nej men han är verkligen irriterande. Det jobbiga är att jag och mamma tycker att de har de snyggaste möblerna på Gotland, så vad ska man göra liksom? Jaja, back to subject

Sedan lunchade vi på Wallers, det var underbart. Vi beställde varsin flankstek.

Sedan åkte vi till någon affär utanför Atterdags och köpte lite ittala ljus och en rosa kniv :) Och efter det var vi på Åhléns i en timme (och nej, jag överdriver inte) och valde lite nya saker till köket. En massa dynor och kuddar och sådant. Fick även ”Elsas hemlighet”, gardiner och två ringar där.

Efter det gick vi vidare till Lindex, och där fick jag 3 bh:ar, vilket ni inte kommer få bild på.

Nu ska hela huset göra det lite mysigt här hemma, och mamma har satt på salsa musik så att hon ska bli sugen på att städa, haha. Ikväll ska vi äta crêps tror jag, och sedan ska vi kanske gå till Wisby Hotells spa-avdelning.

Dagens outfit, tröja från Odd Molly, jeans från Levi’s, klocka och örhängen från Chanel.

Ha det så bra!

XOXO Tilde

 

En reaktion till “Mamma-dotter dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *