I’m feeling like a star, you can’t stop my shine

Yeah, I’m feeling good tonight. I’m moving on, it’s over now. The pain is gone. I’M SOLO, I’M RIDIN’ SOLO.

Nejmen hej! Mår jävligt bra just nu. Om några dagar ska jag åka iväg ett tag, till den riktiga världen. Jag ska ta igen all lycka jag har missat under året, på bara tre dagar. Jag ska iofs bara till Stockholm, men vad jag ska göra där is about too see! :) Det skönaste ska bli att slippa alla idioter här på ön, för det finns en del. Nog om det. Grejen är att jag bara har typ 200 spänn.. Det räcker fan inte ens till en Marc Jacobs nyckelring. Får lösa det på något sätt, fast jag lär väl få en del av mamma och pappa också.

Aja, nog om det. Hur mår ni? Hoppas ni mår bra. Puss

 

 

XOXO Tilde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *