Mysdagen

Hejsaaan. Imorse åt jag frukost vid teven och såg ”Dyngkåt och hur helig som helst”. Haha, kan inte få nog av den alltså. Vid tolv kom Lova, och vi hängde lite framför teven, och jag har rensat ut min ena garderob, så hon fick gå igenom lite och se om det var något hon ville ha. Efter det gick vi ut på stan för att köpa en foundation, och jag köpte den där ”True Match”. Hoppas det stämmer På väg hem så träffade jag Hannes, som hade varit hemma och hämtat någonting. Och det här hade jag på mig idag

Ful bild, har lite ”bad day” idag, hehe.

Iaf, tröja från Odd Molly, jeans från Levi’s , armband från Thomas Sabo, armand från SNÖ of Sweden, ring från Åhléns, klocka & örhängen från Chanel

Resten av dagen ska jag bara slappa med hårinpackning i håret, fötterna i ett fotbad, drickandes på en smoothie. Sköööönt. Sedan ska jag måla naglarna och lite sådant fix. Det blir en genommysig dag iallafall. Hoppas att ni också får det! Hejdå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *